Nesër Klinën e viziton kryeministri z.Ramush Haradinaj

Njoftim:

Nesër, datë 01.09.2019, në ora 19:00, Klinën e viziton kryeministri z.Ramush Haradinaj.

Vendi: Shtëpia e Kulturës “Jehona e Dukagjinit” në Klinë.

Mirësevini qytetarë, simpatizantë të AAK-së dhe mbështetës të vizionit të kryeministrit Haradinaj.