Familja e Halil Morines nga Zajmi i Klinës ka nevoje per ndihme

Te dashur bashkefshatar. Familja e Halil Morines nga Zajmi ka nevoje per ndihme financiare. Gruaja e Halilit- Majlinda ka problem shendetesor dhe pas operimit qe kishte bere ne QKU ne Prishtine, ajo eshte udhezuar te dergohet jashte Kosoves per tretman te metutjeshem- ne Shkup. Familja Morina ka nevoje per ndihme financiare. Kush ka mundesi te ndihmoj kete familje e cila nuk mund ti perballoj shpenzimet per trajtim jashte vendit ju lutem te kontaktoni Falmur Morinen ose Emin Zogaj. Mund te ju vejme ne kontakt permes faqes tone, ose te shpreheni ne komente. Ndihma duhet te grumbullohet deri me daten 05.09.2019 ne menyre qe pacientja ti nenshtrohet trajtimit mjekesor sipas terminit te paracaktuar nga mjeket Maqedon. Shpresojme ne ndihmen tuaj. Suksese