Perfundon Ndeshja ne Stadiumin 18 Qetshorin ne Klinë

Ka perfundu ndeshja e futbollit ne ipko super ligen e para ne mese kf Dukagjinit dhe Kf Drita me rezulltat Dukagjini 0 – 4 Drita