Me aktivitete, përkujtohet 24 vjetori i Shtabit Lokal të UÇK-së, në Sferkë

Kryetari i Kuvendit Komunal në Klinë dje njëherit ish-komandati i UÇK-së, Fadil Gashi, përmes një statusi ka bërë të ditur se përmes disa aktiviteteve sot kanë kujtuar 24 vjetorin e themelimit të Shtabit Lokal të UÇK-së “Liria”, në fshatin Sferkë.

Ky është postimi i tij:

Sot me aktivitete të shumta e përkujtuam 24 vjetorin e themelimit të Shtabit Lokal të UÇK-së “LIRIA” në Sferrkë.
Falenderim më shumë respekt për të gjithë bashkëluftëtarët UÇK-së.
Lavdi përgjithmonë për dëshmorët dhe martirët e UÇK-së.

SHARE