Veturat në Klinë, parkojnë veturat mbi hapësira gjelbëruese

Qytetarë të pandërgjegjshëm parkojnë veturat e tyre vend e pa vend.

Njësoj po ndodhë edhe me shoferët e këtyre veturave që po bllokojnë qendrën e qytetit në Klinë.

Jo vetëm që po parkojnë veturat në vende të ndaluara, por edhe po dëmtojnë gjelbërimin dhe pamjen.

SHARE