Nëna e 4 fëmijëve nga Klina, që vozit autobusin në Gjermani

Shqipe Raci Morina është një grua nga Klina, e cila jeton dhe vepron në shtetin e Gjermanisë.

Pavarësisht se është nënë e katër fëmijëve, veç kujdesit ndaj tyre, ajo zgjodhi një profesion mjaftë unik.

Shqipja është shofere dhe vozit autobusin në Gjermani.

Një shembull ky për tē gjitha gratē dhe gjeneratat e reja./Klina info/

SHARE