Zv.Ministri i MPBAP z.Bajram Gecaj vizitoi Klinën, takohet me nënkrytarin Besim Hoti

Sot zv.ministri i MPBAP, Bajram Gecaj, ka qëndruar në Klinë, ku është takuar me nënkrytarin e Klinës Besim Hoti dhe drejtorin e arsimit në Klinë, Enver Gashi. Këtë e ka bërë të ditur vet nënkryetari Besim Hoti në një status në Facebook
Postimi Hotit :

Bashkë më drejtorin e DKA-së Enver Gashin e njoftuam Zv. Ministrin për situatën e përgjithshme në komunë më theks të veçant menaxhimin e situatës së pandemisë covid-19.

Klinë, 22 maj 2020