Në përvjetorin e vdekjes së Dr.Gjon Gjidoda, QKMF në Klinë organizon ndeshje në futboll

Ne nderim të vepres.jetës dhe punës në QKMF ” Nënë Tereza ” në Klinë, kolegët e të ndjerit Dr.Gjon Gjidoda organizohet nje ndeshje perkujtimore në futboll ku marrin pjesë: Bashkesia Islame,Kisha Katolike , Bashkia Krume dhe QKMF Klinë.
Aktiviteti organizohet ne pervjetorin e vdekjes se tij me daten : 26.01.2022 prej ores 16.00 ne sallen e sporteve Adem Jashari ne Klinë.

Klina.info sponsor medial dhe do ta përcjellë live ndeshjen