Në ora 15:00 varroset polici i vrarë, Sami Thaqi, në Malishevë

Me anë të njoftimi zyrtar,Policia e Kosovës ka njoftuar se sot do të bëhet ceremonia e varrimit të zyrtarit policor,Sami Thaqi i rënë në kryerje të detyrës në aksionin e policisë në fshatin Zhur të Prizrenit.

Lamtumira e fundit dhe ceremonia e varrimit do të bëhet në ora 15:00 në
varrezat e fshatit Shkarashnik ne Komunën e Malishevës./