Dega e PDK-së në Klinë pyet kryetarin Zenun Elezaj lidhur me premtimin e papërmbushur.

Dega e PDK-së në Klinë përmes faqes së facebookut ka kritikuar punë e kryetarit të tanishëm të komunës së Klinës. Kjo kritik vie në formë të pyetjes së tyre lidhur me premtimin që kryetari kishte bërë gjatë fushatës për mbjelljen e 1000 fidaneve në komunën e Klinës, premtim ky që sipas tyre ende nuk është përmbushur. Për më tepër lexoni postimin e plotë më poshtë

Pyetje për kryetarin e Komunës se Klinës Zenun Elezaj.
Çka ka ndodhur me këtë premtim për mbjelljen e 1000 fidanëve dhe ndërtimit të parkut në lagjen Tikvesh?
A e keni planifikuar në projekt buxhetin e vitit 2020?