Në ditën e veteranëve, dega e Lëvizjes Vetëvendosje në Klinë vizitoi OVL-UÇK-në

Në ditën e veteranëve, Qendra Vetevendosjes në Klinë ka vizituar degën e OVL-UÇK-së në Klinë, ku është pritur nga kryetari i kësaj degë, Hajdin Balaj dhe anëtarë të tjerë.
Gjatë këtij takimi është vlerësuar lartë kontributi i veteranëve të luftës për çlirimin e atdheut.