Mirjeta Kalludra nuk arriti të siguroi votat por ka falenderuar votuesit e sajë

Mirjeta Kalludra nuk arriti të siguroi votat për deputete në Kuvendin e Kosovës

Kandidatja për duputete nga dega e LDK-së,e cila ishte në listë nga Klina,përmes një postimi ne facebook ka falenderuar votuesit e sajë dhe ka njoftuar se nuk ka arritur të marrë vota te mjaftueshme për tu bërë deputete në Kuvendin e Kosovës !

Të nderuar qytetarë,
Sot Komisioni Qendrore i Zgjedhjeve ka shpallur rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve.Dhe sipas këtyre rezultateve nuk kam arritur të siguroj numër të mjaftueshëm të votave për tu zgjedhur deputete.
Pavarësisht kësaj, dua të falenderoj përzemërsisht secilin nga Ju për mbështetjen dhe besimin tuaj ne këto zgjedhje.
Falenderim të vecante për 206,458 votuesit që besuan në Lidhjen Demokratike të Kosovës.
Ju premtoj së pavarësisht rezultatit që mora angazhimi dhe kontributi im për Ldk-në do të vazhdoj gjithmonë!

Me respekt
Mirjeta Kalludra