Ish-anëtarë nga LDK, Nisma AAK e AKR, i bashkohen PDK-së në Klinë

Sot vizionit të PDK-së iu bashkuan ish-anëtarët nga AAK-ja, LDK-ja, Nisma dhe AKR-ja.

Kjo është bërë e ditur përmes një njoftimi në FB nga dega e PDK-së në Klinë ku shkruhet:

PDK-ja është 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗜 𝗾𝗲̈ 𝗯𝗮𝘀𝗵𝗸𝗼𝗻 𝘁𝗲̈ 𝗴𝗷𝗶𝘁𝗵𝗲̈, është zgjidhje e vetme e problemeve dhe realizuese e kërkesave të të gjithë qytetarëve të Kosovës.

Dera e PDK-së si gjithmonë është e hapur për të gjithë, sikurse sot që mirëpriti aderimin e Shefqet Balaj
qytetarit nga Gllareva ish-antari i LDK-së, Mehdi Foniqi ish-antari i Nismës, Endrit Foniqi ish-anëtari i AKR-së, Sokol Elezaj ish-anëtari i AAK’së si dhe
Tahir Berisha nga Gjergjiku i Madh ish-anëtarë në LDK.

Përgjigjje të fitores janë këto aderime, që çdo ditë e më shumë po rrriten ne degën tonë.

SHARE