Kosovari s’shkon n’deti, por rrezitet kështu pikë për qejfi!

Është  ditë vikendi, dhe ky banor i Prishtinës po i ndjen rrezet e diellit si mos më mirë.

Ndonëse në pamundësi për të qenë në ndonjë vend bregdetar, ai ka zënë vend pikërisht afër banesës ku edhe jeton, në lagjen “Bregu i Diellit”,

Padyshim, nëse jo në deti atëherë edhe kjo ide nuk duket e keqe!

SHARE