Mbahet turniri i futbollit për nderë të dëshmorëve të kombit

Në Klinë organizohet turnir memorial ne futboll të vogël kushtuar tre dëshmorëve të kombit, Idriz Sylë dhe Milazim Balaj.
Tërheqja e shorteve bëhet më datë 11 gusht në palestrën “Adem Jashari”, kurse turniri do të fillojë më datë 12 gusht dhe zgjatë deri me 17 gusht dhe do të mbahet në palestrën sportive “Adem Jashari” në Klinë, ndërsa lojërat do të fillojnë nga ora 18:00.
Paraqitja për ekipet pjesëmarrëse është 20 euro, ndërsa premia për vendin e parë është 400 euro, ndërsa për vendin e dytë 100 euro.

Ekipet të cilët janë të interesuar të marrin pjesë duhet të kontaktojnë në numrin:
049 470 369