Aksident ne Dubravë te Istogut

Në Dalje të Istogut, në drejtim të Mitrovicës, në fshatin Dubravë, sapo ka ndodhur kjo ndeshje relativishtë e rëndë, e me dëmë të konsiderushme materiale. Policia kan dalë në vendin e ngjarjës dhe, nuk kemi akoma të dhëna për lendime të njerëzve, apo pasoja tjera.