Mentor Zhdrella bëhet pjesë e KF Dukagjinit

𝐌𝐞𝐧𝐭𝐨𝐫 𝐙𝐡𝐝𝐫𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐛𝐞̈𝐡𝐞𝐭 𝐩𝐣𝐞𝐬𝐞̈ 𝐞 𝐃𝐮𝐤𝐚𝐠𝐣𝐢𝐧𝐢𝐭

𝐾𝑙𝑢𝑏𝑖 Dukagjini k𝑎 𝑎𝑟𝑟𝑖𝑡𝑢𝑟 𝑚𝑎𝑟𝑟𝑒̈𝑣𝑒𝑠ℎ𝑗𝑒 𝑒𝑑ℎ𝑒 𝑧𝑦𝑟𝑡𝑎𝑟𝑖𝑠ℎ𝑡 𝑚𝑒 𝑘𝑎𝑡𝑒̈𝑟 ℎ𝑒𝑟𝑒̈ 𝑓𝑢𝑡𝑏𝑜𝑙𝑙𝑖𝑠𝑡𝑖𝑛 𝑚𝑒 𝑡𝑒̈ 𝑚𝑖𝑟𝑒̈ 𝑛𝑒 𝑓𝑢𝑡𝑏𝑜𝑙𝑙𝑖𝑛 𝑒 𝐾𝑜𝑠𝑜𝑣𝑒̈𝑠.

Ky është njoftimi i KF Dukagjini:

Mentori ka një karrierë të pasur ne futbollin Kosovarë, ai ne të kaluarën ishte pjesë e shumë skuadrave ne futbollin e tonë, duke u paraqitur me disa klube te ndryshme, “Hysi”, “Prishtina”, “Feronikeli”, janë vetëm disa nga klubet me të cilat ai është aktivizuar ne të kaluarën. Klubi i fundit me të cilin është paraqitur Zhdrella për një periudhë katër vjeçare është skuadra e KF Llapit, klub ne të cilin ishte edhe si kapiten ne dy edicionet e fundit. Mentori ishtë përballur me një lendim i cili e la jashtë fushave të gjelbërta për disa muajë, dhe tash pasi e ka tejkaluar do të jetë një ndihmesë e madhë per klubin me përvojën e tij dhe karrierën e pasur që ka pas vete.

𝘔𝘦𝘯𝘵𝘰𝘳 𝘮𝘪𝘳𝘦̈𝘴𝘦𝘷𝘫𝘦𝘯 𝘯𝘦 𝘴𝘩𝘵𝘦̈𝘱𝘪𝘯𝘦̈ 𝘣𝘢𝘳𝘥𝘩𝘦̈𝘦𝘨𝘫𝘦𝘭𝘣𝘦̈𝘳𝘵.

SHARE