Isa Mustafa do të jetë kandidati i vetëm per zgjedhjet në LDK i vëndosur nga strukturat

Sipas  burimeve të Klina.info, Isa Mustafa do te jetë kandidati i vetëm i propozuar nga strukturat e të gjitha Komunave .

Edhe përkundër saj ka zëra që flasin së do të ketë edhe kandidatura tjera për votim, njëri nga  ta që ka shfaqur haptas kandidaturën është Fatmir Sejdiu, ish president i Kosovës dhe ish kryetar i LDK-së.