Liridon Morina merr mbështetje nga të rinjtë e Gllarevës

Lirdon Morina është pjesë e listës së PDK-së me numrin 29, për Asamblenë Komunale në Klinë.

Morina po merr vazhdimisht mbështetje nga bashkëvendasit e tij.

Ai sot u takua me të rinjtë e Gllarevës, të cilët u shprehën të entuziasmuar me planin dhe programin e Morinës. Derisa ky i fundit u premtoj se do të jetë zë i fuqishëm i tyre.