Arjon Gashi për herë të dytë radhazi shpallem Pingpongisti i vitit në Komunën e Klinës (JUNIOR).

Njoftimi nga faqja zyrtare te Klubit pingpongut te Dukagjini

Sot me datë 27 Dhjetor u shpallën sportistët e vitit në Komunën e Klinës,nga klubi ynë lojtarët e dalluar të vitit 2019 janë Hamit Gashi dhe Arjon Gashi, Klubi ju dëshiron suksese të dy lojtarëve dhe i përgzon për punën e bërë gjatë vitit 2019.
Hamit Gashi – Lojtari i dalluar në Ping Pong
Arjon Gashi – Shpresë e klubit

SHARE