Kurti sot mban takim me kryetarët e komunave

Sot do të mbahet takimi koordinues i radhës në mes të kryeministrit të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ministrave dhe zëvendësministrave nga kabineti qeveritar, si dhe kryetarëve të komunave.

Në këtë takim pritet të diskutohen tema me interes për nivelin lokal.

Takimi do të nisë në orën 10 në ndërtesën e Qeverisë.