Reagon Asambleistja nga radhet e VV ne Kline

Ka reaguar Asmbleistja e Kuvendit Komunal nga radhet e VV-se ne Kline Saranda Elezaj

Duke pasur parasysh se ne çfare gjendje jemi dhe rrethanat ne te cilat gjendet Kosova, fatkeqesisht marketet tona nuk i respektojne rregullat e Ministrise se Shendetesise.
Beje thirrje urgjente qe Inspektoriati dhe Policia e Kosoves te dalin dhe te shohin nga afer turmen e qytetareve duke mos e respektuar distancen, ne kete menyre ne rrezikojme veten dhe familjaret tone.
Te respektojme masat e Qeverise se Kosoves.