Ja kush doli i pari në Turnirin e Peshkimit në Klinë

Leonit Marku doli i pari në turnirin e peshkimit që u mbajt sot në Klinë.

Organizim ky për herë të dytë, e i cili do të jetë tradicional, që mbahet nga Komuna e Klinës, dhe Drejtoria e Bujqësisë.

Ngjarje kjo nē prag të 18 qershorit, Ditēs së Çlirimit të Klinës.

Klina.info ka përcjellë live këtë turnir.

SHARE