Shoqata e Kombanjerëve në Klinë, porpozon që sivjet çmimi për hektar të jetë 150 euro

0
12

Mbrëmë Shoqata e Kombanjerëve në Klinë ka mbajtur një takim, në krye me kryetarin Anton Nikollaj.

I pranishëm iahte dhe Drejtori i Bujqësisë në Komunën e Klinës, Lorenc Marleku.

Pas një diskutimi, erdhën në përfundim që sivjet një hektar korrje të shkoj 150 euro.