Aksidenti me fatalitet në Suharekë, ky është njëri nga viktimat

Dy persona kanë mbetur të vdekur në një aksident në Suharekë, ku ishte i përfshirë një motoçikletë dhe një veturë.

Indeksonline ka mësuar se njëri nga viktimat është Besnik Aliti.

Ndersa, Faton Aliu, zëdhëndës polici në rajonin e Prizrenit, e ka konfirmuar për ‘Indeksonline’ se ngasësi i veturës është ndalur për 48 orë me udhër të prokurorit kujdesar.

“Vozitës i veturës është ndaluar për 48 orë pas trajtimit mjekësor, me udhër të prokurorit kujdestar”, tha Aliu.