Klina me masa të njëjta, ndalim qarkullimi është nga ora 17:00-06:00

Edhe në ditët në vijim, Komuna e Klines vazhdon me masat e njëjta që janë zbatuar deri tani, ndalim qarkullimi është nga ora 17.00-06.00.

“Bizneset duhet ta ushtrojnë veprimtarinë e tyre vetëm sipas vendimeve të qeverisë, parqet dhe hapsirat e gjelbëruara janë të mbyllura.

Ky vendim i cili është marrë javë më herët nga qeveria e Kosovës, vazhdon deri sa të merret një vendim i ri/klina info/