Për 8 Mars, Zanfina kujton nënën e ndjerë

Sot në mbarë botën po festohet 8 Marsi që njihet si Dita Ndërkombëtare e Gruas.

Dikush zgjedh të festojë, dikush të marshojë, e dikush tjetër të kujtojë apo vajtojë.

Ndjeshmëri më të madhe për një ditë si kjo tregojnë personazhet që kryesisht nuk i kanë nënat e tyre pranë vetes.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Zanfina Ismaili, në festën e 8 marsit vendosi të publikojë një fotografi nga e kaluara në InstaStory.

Bëhet fjalë për një imazh të realizuar me nënën e saj, Monën, në vitin 2015, një vit para se ajo të ndërronte jetë.

Ndryshe, e ëma e Zanfinës u nda nga jeta në vitin 2016 dhe po në të njëjtin vit Zanfina i dedikoi një këngë shpirtërore, të titulluar “M”. 

SHARE