Klina mbetet shembull/Edhe sot 0 raste me COVID19

ISHPK sapo ka konfirmuar se në Komunën e Klinës, fatmirësisht as sot nuk eshtë infektuar asnjë person me coronavirus.

Jemi komuna ku është konfirmuar pacienti zero. Pra rreziku ka qenë që Klina të bëhet vatër e përhapjes së virusit.

E udhëhequr nga Zenun Elezaj, që ka dhënë shembull të mirë me vepra e jo me fjalë për t’u mbrojtur, por edhe duke aktivizuar të gjithë akterët institucional të komunës dhe të mbështetur në mënyrë të shkëlqyeshme nga policia, Klina ka vetëm 5 qytetarë të prekur me virus.

Nga ta një nga karantina e dy infermiere në Prishtinë, kurse pacientja zero e shëruar

SHARE