Kujtohen martirët e Qabiqit, 22 vite nga vrasja e tyre

Sot janë bërë 22 vite nga rënia e martirëve të fshatit Qabiq.

Në këtë datë para dy dekadash u vranë padrejtësisht eshe gra e fëmijë.

Ky përvjetor nuk u mbajt si gjithmonë, për shkak të masave anti-COVID dhe gjendjës pandemike.

Vetëm familjarët e të rënëve kujtuan martirët, dhimbja e të cilëve nuk shuhet asnjëherë.