Këto janë ndeshjet KF Dukagjinit edicionin e ri të garave në Ipko Superligë p

Prishtinë, 31 Korrik 2019

Sot ne selinë e Federatës se Futbollit të Kosovës, është hedhur shorti për edicionin
e ri të garave në Ipko Superligë për 11 xhiro;

Këto janë ndeshjet dhe orari jonë;

Java 1 – KFD vs. KF Ballkani
Java 2 – KF Prishtina vs. KFD
Java 3 – KFD vs. KF Drita
Java 4 – KF Flamurtari vs. KFD
Java 5 – KFD vs. KF Ferizaj
Java 6 – KFD vs. KF Feronikli
Java 7 – KF Llapi vs. KFD
Java 8 – KFD vs. KF Trepça 89
Java 9 – KF Gjilani vs. KFD
Java 10 – KFD vs. KF Vushtrria
Java 11 – KF Drenica vs. KFD

Na prift e mbara këtë Kampionat!
Sukses djelmoshava të Dukagjinit.

#KFDnjëDashuriEpërjetshmë??