KB Dukagjini i rikthehet stërvitjeve, gati për turnirin e ardhshëm

Klubi i Boksit “Dukagjini”, pas një pushimi, nisi sot stërvitjet për turnirin ndërkombëtar kushtuar dëshmorëve Sylë Idrizi dhe Milazim Balaj.

Turniri do tëbahet me 1 tetor, ku do të marrin pjesë edhe klube e boksierë nga Maqedonia e Veriut, Shqipëria, Zvicra, e do të ketë edhe shumë befasi.

Januz Dervishi dhe Hajdin Balaj, i urojnë suksese boksierëve nga Klina.

Derisa Januz Dervishi, premtom se do të vazhdojë ta përkrah KB Dukagjinin.