Humbet ky shqiptar në SHBA, kush e sheh ta lajmëroj këtë numër!

I moshuari shqiptar, Zenel Koci, ka disa ditë që ka hu mbur dhe nuk është lajmëruar fare familjarëve të tij në New York të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
Po licia në New Rochelle ka vendosur disa njoftime në rrugët e këtij qyteti,

“Po mundohemi ta gjejmë lokacioni e familjes së Zenel Kocit. Ai është shqiptar por nuk flet anglisht. Ai nuk mbanë mend datën e tij të lindjes, adresën dhe numrin e telefonit. Ai jeton me vajzën e tij”, thuhet në njoftim.

Më tej, autoritetet e sigurisë kanë bërë të ditur se nëse z.Kocin, ose nëse keni ndonjë informacion për të, ju lutem të kontaktoni në këtë numër të telefonit.914-654-2300

SHARE