Ish kandidatja e Nismes per deputete thote se humba venin e punes, por nuk ju nenshtrova askujt.

E di qe ka shume femra neper institucione tona, qe maltretohen. Por shumica heshtin. Une kam zgjedh me humb vendin e punes por mos me ju nenshtru askujt, sepse morali eshte mbi të gjitha.

Pastaj, demantoj ato media të paguara që kanë tentuar ta ndotin emrin tim.
Unë shumë qartë kam shkru që asnjëherë as nuk jam bë vegël e tyre, dhe as nuk kam shkuar nëpër udhëtime me ta.

Dhe, kjo është gjë që dëshmohet. Mund të hulumtoni në Ministrinë e Tregtinë dhe Industrisë, për këtë.
Për shkak të shkrimeve të mia rreth këtyre gjërave, dhe qendrimit tim, për të mos u bërë servile, dhe për të mos u nënshtruar unë e kam humbur vendin e punës dhe ndjehem krenare për këtë.

E kam ngrit zërin jo vetëm për vete, por për gjithë ato femra që janë të ndershme dhe nuk duan të nënshtrohen. Andaj mos heshtni, flisni…

SHARE