Klubi i Pingpongut Dukagjini fillon përgatitjet,Hamit Gashi lojtari kyq i skuadrës këtë sezon.

Klubi i Pingpongut Dukagjini ka filluar përgatitjet sot në palestren sportive “Adem Jashari” Klubi këtë edicion është në ligën e parë të Kosovës ndërsa si synim kryesor është ngritja në Super ligë.

Për këtë sezon lojtari kyq i skuadrës është Hamit Gashi i cili është edhe Pingponisti i Komunës së Klinës për vitin 2019

Në stërvitje u pa edhe Arjon Gashi dhe Sabit Gashi ku përfunduan përgatitjet për ditën e sotme.

Lojtarët theksuan se janë krenarë që përfaqësojnë qytetin e Klinës në garat jasht vendit !/Klina info/