Hamëz Jashari kishte thënë se kur të luftojnë Jasharët, do ta marrë vesh mbarë bota

Sot bëhen 22 vite që nga rënia e komandantit legjendar, Adem Jasharit, familjes së tij dhe Jasharëve të tjerë.

Bekim Jashari, djali i Hamëz Jasharit ka treguar për bisedën e fundit me babain e tij para se ky i fundit të binte dëshmor.

Jashari ka deklaruar se babai i kishte thënë se kur të luftojnë Jasharët do ta marrë vesh mbarë bota.

“Biseda e fundit me familjen ka qenë tri ditë para sulmit, me babain Hamzën. Ai më ka thënë kështu: Kam pa e kam dëgju shumë ngjarje për shumë lufta e shumë krime, si kjo nuk kam pa, kemi të bëjmë me një armik të fëlliqur. Në fund më tha, a e mban mend kur ka luftu Tahir Meha, thash po, ai ka thënë kur të luftojë une kanë me shkru 7 gazeta, edhe te ne, jo 7 gazeta, por ka me marrë vesh e gjithë bota”, ka thënë Jashari.