Dr.Vjollca Ndrekaj- Pediatre nga tani e gjeni çdo ditë pune në Polikliniken Biolab Zafi në Klinë

Në Poliklinikën Biolab Zafi në Klinë nga hëna deri të shtunën prej tash e tutje mund të kryeni vizita mjekësore pediatrike nga Dr. Vjollca Ndrekaj- Specialiste e Pidiatrisë

Teminet për vizita dhe konsulta mund ti bëni në tel: 📞049 405 055
Ju mirëpresim!

Biolab Zafi- Shëndeti mbi të gjitha!

SHARE