Haki Morina në Rixhevë: Mbështetja e tyre, më bën krenar për atë që kam bërë!

Haki Morina, kandidat për deputet në radhët e PDK-së po vazhdon takimet me qytetarë.

Ai sot bashkë me Imerin, kryetar i nën degës së Rixhevës, nga edhe vjen Morina, kanë vizitua njërën nga lagjet më të mëdha të fshatit, e cila në vazhdimësi ka kontribuar për vlerat dhe projektet e komunitetit, si njerëz të thjeshtë e puntorë!

“Mbështetja e tyre me konsiderata për veprimtarinë time, më bënë të jem krenarë për atë që kam bërë!

Vazhdojmë për Rimëkëmbjen #134”, shkruan Morina në FB.