Gjendja e keqe në palestren e gjimnazit “Luigj Gurakuqi” në Klinë !

Pas reshjeve të borës dhe shiut, çatia e palestrës së gjimnazit “Luigj Gurakuqi” në Klinë është në gjendje të keqe.Një lexues i Klina.info ka dërguar një video ku shihet edhe uji duke pikur !
Në gjendje të tillë janë edhe banjot dhe zhveshtorja e sajë !/Klinainfo/

SHARE