Drejtori i Bujqësisë në Komunën e Klinës, Lorenc Marleku, përmes një postimi në rrjetin social FB, ka bërë një njoftim me rëndësi për fermërt. Ky është njoftimi: Të nderuar fermerë, Të gjithë ju që keni aplikuar për subvencione (pagesa direkte në vitin 2023), keni afat vetëm edhe një ditë(datë 15 shtator, ditë e premte) që të bëni dorëzimin e dëshmive për shpenzimet e kryera (faturat e plehut artificial dhe pranimi i dëshmisë për sasinë e grurit të dorëzuar). Të gjitha dëshmitë duhet të dorëzohen pranë Drejtorisë së Bujqësisë në Komunën e Klinës Ju mirëpresim

spraying a field

Drejtori i Bujqësisë në Komunën e Klinës, Lorenc Marleku, përmes një postimi në rrjetin social FB, ka bërë një njoftim me rëndësi për fermërt.

Ky është njoftimi:

Të nderuar fermerë, Të gjithë ju që keni aplikuar për subvencione (pagesa direkte në vitin 2023), keni afat vetëm edhe një ditë(datë 15 shtator, ditë e premte) që të bëni dorëzimin e dëshmive për shpenzimet e kryera (faturat e plehut artificial dhe pranimi i dëshmisë për sasinë e grurit të dorëzuar).
Të gjitha dëshmitë duhet të dorëzohen pranë Drejtorisë së Bujqësisë në Komunën e Klinës Ju mirëpresim