Fshati Dresnik i Klinës që 5 ditë pa ujë

Banorët e fshatit Dresnik të Klinës ka pesë ditë që janë pa ujë.

Ata të revoltuar kanë thënë për Klina.info se gjendja e tyre po vështirësohet. Derisa të njëjtit kanë kërkuar nga kompania pergjëse dhe Komuna që të intervenojnë./Klina info/