Familja e Liridona Ademajt i kërkon takim urgjent Prokurorisë

Familja e Liridona Ademajt, 30-vjeçares që u vra në mënyrë mizore më 29 nëntor në Prishtinë, i është drejtuar me një letër Prokurorisë, duke kërkuar takim urgjent, që të informohen rreth hetimit të rastit.

Letra është publikuar nga vëllai i Liridonës, Leonardi, i cili ka thënë se zyrtarisht ende nuk janë informuar se kush është prokuror i rastit dhe informacionet e vetme i kanë nga raportimet në media.

“Ju njoftojmë se sapo i jemi drejtuar prokurorisë për një takim urgjent që të informohemi rreth rastit të vrasjes së më të dashurës tonë Liridona Ademaj. Ne jemi thellësisht falenderues për punën e bërë deri më tani nga policia dhe prokuroria. Mirëpo, jemi të shqetësuar që deri më tani prokuroria nuk ka kontaktuar fare me neve. Ne ende zyrtarisht nuk jemi informuar se kush është prokuror i rastit dhe informacionet e vetme i kemi nga raportimet në media. Ne duam të sqarojmë që nuk kërkojmë qasje në informacione konfidenciale mirëpo kërkojmë që si familjarë të jemi të informuar, e drejtë kjo e garantuar ligjërisht”, ka shkruar Ademaj.