Esat Raci shpalos programin për shëndetësinë: Është prioritet i lartë i qeverisjes time!

Kandidati për kryetar të Klinës nga radhët e PDK-së, Esat Raci po vazhdon shpalosjen e programit qeverisës.

Ai këtë po e bënë edhe përmes faqes së tij Facebook, duke qenë kështu më afër qytetarit.

Së fundmi i ka kushtuar një pjesë të veçantë shëndetit.

Ky është postimi i tij:

Shëndeti i qytetarëve tanë është prioritet i lartë i qeverisjes time.
Profesionistët shëndetësor do të jenë partnerët kryesor në krijimin e politikave dhe projekteve që mundësojnë shërbime sa më të mira shëndetësore për qytetarët.