Dr.Arsim Elezaj kujdeset për pacientët që kanë probleme me veshin, hundën, fytin, qafën dhe kokën në Poliklinikën Medical-AL në Klinë

Otorinolaringologu Dr Arsim Elezaj, kujdeset për të gjithë ata pacientë që vuajnë nga problemet me Veshin,Hundën, Fytin, Kokën dhe Qafën.
Shërbimet:
DIAGNOSTIKIMI DHE TRAJTIMI I SËMUNDJEVE TË VESHIT
DIAGNOSTIKIMI DHE TRAJTIMI J SËMUNDJEVE TE FYTIT
DIAGNOSTIKIMI DHE TRAJTIMI I MARRAMENDJES
DIAGNOSTIKIMI TRAJTIMI I SËMUNDJEVE TË HUNDËS
DIAGNOSTIKIMI DHE TRAJTIMI I ÇRREGULLIMEVE TË ZËRIT
DIAGNOSTIKIMI DHE TRAJTIMI I TUMOREVE TË KOKËS DHE QAFËS
KORRIGJIMI ESTETIK I VESHIT- OTOPLASTIKA

Rruga “Drini i Bardhë”- Klinë
Për termine:
049888970

SHARE