Endokrinologia e njohur Donika Ukella-Devolli tani edhe në Klinë pranë Poliklinikës Biolab-Zafi

Këtë postim e ka përditësuar Poliklinika Biolab Zafi përmes faqes në facebook

Poliklinika Biolab Zafi në Klinë vazhdon të jetë lider në ofrimin e sherbimeve specialistike mjekësore.
Tashme tek Biolab Zafi mund te merrni sherbime edhe nga fusha endokrinoligjike të cilat i ofron
Dr. Donika Ukella Devolli- Interniste/Endokrinologe/Diabetologe

Pervoja e punës 15 vjeqare në trajtimin e sëmundjeve Internistike dhe Endokrinologjike e ben të veçantë
Dr. DONIKËN.

Dr. Donika Ukella Devolli bën diagnostifikimin dhe trajtimin e ketyre sëmundjeve:
-Diabeti tip 1 dhe 2 (Sëmundja e sheqerit).
-Sëmundjet e gjendres tiroide dhe paratiroide
-Çrregullimi i metabolizmit të kockave
-Sëmundjet e gjendrave mbiveshkore
-Obeziteti dhe mbipesha.
-Sëmundjet e organeve reproduktive etj

Teminet për vizita,kunsullta, mund ti bëni në numrin kontaktues:
049 405 055 dhe 044 569 252

Ju mirëpresim!

SHARE