Vojvoda me një asistim milimetrik ndaj Lecces (VIDEO)

Mërgim Vojvoda ka dhënë një asist të mrekullueshëm ndaj Lecces.

Vojvoda asistoi Nikola Vlasiqin, në minutën e 40’,

Aktualisht po zhvillohet minuta 80’ e takimit, dhe Torino po udhëheq me këtë gol.

SHARE