Komuna e Klines organizon Koncert Muzikor për nder të bashkardhetarëve.

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, nesër, më datë 15 gusht, organizon Koncert Muzikor për nder tê bashkardhetarëve.

Koncerti fillon në ora 20:00.