Profesori Xhafer Bashota i thotë “jo” grevës së SBASHK-ut

Profesori dhe njëherit ish-drejtori i gjimnazit “Luigj Gurakuqi”, Xhafer Bashota ka dalë kundër grevës së SBASHK-ut.

Ai kundërshton grevën, derisa për Klina.info ka thënë se se duhet të kthehet procesi mësimor dhe se nxënësit duhet t’i kthehen shkollës.

SHARE