Edhe dy raste me COVID-19! nga Klina

Edhe dy raste nga Klina

Sot u konfirmuan 85 raste me Covid-19 në Kosovë, 97 të shëruar dhe 5 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe dy persona nga Klina, më saktësisht nga fshati Siqevë si dhe tjetri nga Klina.

SHARE