Florian Marku – Jorick Luisetto, ja në sa ora pritet të zhvillohet meçi

Boksieri shqiptar, Florian Marku, sonte nga ora 20.00 deri 21.00 pritet të zbarkojë në ring, kundër francezit Jorick Luisetto.

Edhe pse nuk dihet saktësisht ora sepse varet krejtësisht sesi do të shkojnë meçet paraprake.

Meçi do të zhvillohet në “SSE Arena” të Londëres, i cili zgjon kureshtje të madhe tek dashamirët e boksit.

“Jam shumë i përgatitur dhe mezi e pres këtë ndeshje. Ju pres të gjithëve në ‘Sse Arena Wembley”. 

SHARE