Edhe 6 raste nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 720 raste me Covid-19 në Kosovë, 469 të shëruar dhe 11 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 6 person nga Klina, më saktësisht nga fshati Qupevë 1 persona dhe nga Klina 5 persona me Covud-19

SHARE